23 Kasım 2011 Çarşamba

İmam Mehdi'yi Rüyasında Gören Kişi''?



İmam Mehdi As'ın (gördüğü rüya)

Selamnalykum
Rüya yorumladığınızı duydum sems diye bir arkadaştan size bir tane yazsam bana manasını yazabilir misiniz Allah rızası için çok merak ediyorum rüyayı bir yıl önce gördüm. Manasını internetten çok araştırdım ama bir sonuca varamadım anlamadım yani ilk defa bu kadar garip rüya gördüm. Anlatayım
rüyam söyle;

Rüyam da bir evliya gördüm, aynanın karsında koku sürüyormuş. Ne yapıyorsunuz dedim savaşa gideceğiz ona hazırlanıyoruz dedi. Bende gelim mi diye sordum. Baktı bana, acık yeşil sargı vardı tamam dedi 6yı 8 geçe hazır ol, seni gelip alacam dedi.

Ondan sonra birlikte bir kaledeydik Resulullah geldi bana savaşmam için bir kılıç vermelerini emretti. Sonra kılıcı yapan usta ben öleyim diye kırık kılıç,  vermiş bende ha bire onu düzeltmeye çalışıyordum düzeltemeyince Resulullahın yanına tekrar gittim bana o hain ona güvenme dedi. Kalede ki hainleri yok edeceğiz önce dedi. Orada uyandım ama etkisinden bir yıldır çıkamıyorum Allah razı olsun.


Açıklama:... (17 kasım 2011) Vahap Karakılıç
BİSMİLLAH

Rüyanda gördüğün kişi Ahir Zaman’da geleceği Peygamber Efendimiz tarafında müjdelenen 12’ci İmam Muhammed Mehdi’dir. Onu şu şekilde görmüşsün inşallah (Allah’ın izni ile). Şu bir gerçek ki, zaten rüyanda sana zahir (açık) olarak gösterilmiş, ancak burası imtihan dünyası olduğu için, aklın onu bulmada mucize istemesin. Çünkü bu alem perdelidir. Mehdi as’ı ancak ortaya çıkınca tanıyabilirsin, yoksa onu görsen bile, Mehdi as olduğunu bilemezsin. Çünkü o (Mehdi) Allah’ın koruması altında perdelenmiş (gizlenilmiş) bir şekilde halkın arasında dolaşır. Buna dair bir hadis şu şekilde dile getirilmiş:

HADİS

İmam Sadık(as) şöyle buyurmaktadır:Bu işin sahibinin (Hz Mehdi’nin), Yusuf as’a benzerliği bulunmaktadır. Çünkü Yusuf as kardeşlerini tanımıştı, ancak kardeşleri onu gördükleri zaman, kendinin tanıtıncaya kadar onu tanımamışlardı. Halbuki o (Hz Mehdi as), onların çarşılarında gider gelir. Toplantılarında halıların üzerine ayak basar. Allah’ın izin ile kendini tanıttırıncaya kadar onlar onu (Hz Mehdi as’ı) tanımayacaklar.(Mucem-ul Ehadisi İmam Mehdi Cilt:3)

Bundan dolayı ve hatta onun çıkış zamanını belirleyen bir tarih ile karşılaşacaksın, bu tarih belirgin olarak bir zamanı belirtir.

Burasını batın (gizli, ve işlerin iç yüzünü biz bildiğimiz halde anlatmak kaydıyla) bir biçimde anlatacağım. Anlaman biraz zor olacak, ancak anlatmam bu şekilde mümkündür. Öbür türlü (açık ve belirgin bir şekilde) anlatmam senin akıl ve iradeni (düşünme gücünü, Mehdi budur desem, ya da Mehdi’yi burada bulursun demem veya Mehdi’yi bulman için her şeyini ve onunla ilgili akılda bir soru bırakmayacak şekilde seni ona doğru yöneltsem, ve sonra gidip onu o şekilde ve hal üzerinde bulman) elinde almış olur. Bu da imtihanı ortadan kaldırır. Kafanı fazla bu noktaya yorma. Burası Allah’ın izniyle, bizim bileceğimiz noktalara işaret eder.

Rüyanda gördüğün durum açık bir şekilde senin hayatında yaşayacağın durumla aynı olacak. Yani 12’ci İmam’ı mutlaka göreceksin, yalnız onu tanımayacaksın. Aynanın karşısında gördüğün bir şekil olmakla beraber, onu (Mehdi’yi) nasıl göreceğinin işaretidir. Sana davette bulunacak, ancak sen onu dinler misin, oda Kaderi ilahi’dir (Kaderde ne yazılmışsa una uygun hareket edersin).

Şimdi burası en önemli nokta, içinde bulunduğun yerde ve yerlerde Münafık (Allah inandığını söyleyip, kalpten bunu onaylamayacaklar (inkar) ) insanlar olacak. Seni ona (Mehdi’ye) yönlendirecekler, ancak ne sen, ne de onlar onun Mehdi olduğunu bilmeyecekler. Onların amacı seni ona yönlendirirken, seni tuzağa düşürmektir. Seni kendi gibi olmalarını istemelerindendir. Ancak Allah onların tuzaklarını boşa çıkarmıştır. Rüyan kati bir ispat ve delildir. Onların hiçbir şekilde Mehdi as’a zarar veremeyecekleri gibi, sana verecekleri zararı Mehdi as bir şekilde def edecektir. Allah bunu senin kaderinde yazılı bir halde sana bir vurgu olarak yazmış ve senin bunu değiştirmen Mümkün olmayacak.

Bu zamanda dine en çok zarar veren münafıklardır, tahribatı en yüksek boyutta olan kimselerdir. Sana rüyanda Resulullah olarak gösterilen kişi, aslında 12’Cİ İmam Mehdi as’ın ta kendisidir. Rüya Allah’ın kaderde var ettiği kesin hükmü olduğu için bunu, değiştirmen mümkün değildir. Bu durumu mutlaka yaşarsın, bu imanın kuvvetli bir delili olmakla beraber, inanmış kişilerin dinini güçlü kılar.

Yalnız burası manidardır, facebook’ta senin sayfanı kontrol ettim ve neye ulaştım bilir misin, Ahir Zaman’da 12’ci İmam Mehdi’ye düşman olacak olan kişiler var. Onları bulmak senin işin, ben bu kadarını söylemekle yükümlüyüm. Onların en belirgin özelliği Allah’ın indirdiği Ayet’leri yalanlamalarıdır. Onlar aklını kullanmayan azgın kişilerdir. Senin yüzüne biz inandık derler, şeytanlarıyla baş başa kaldıklarında, biz onların iman ettiğine mi, inanacağız derler. ANKEBUT 29/3 Yemin olsun ki biz, onlardan öncekileri de fitne yoluyla denemişizdir. Allah, özüyle sözü bir olanları elbette bilecektir. Ve O, yalancıları da elbette bilecektir.  


19 Kasım 2011
İmam Mehdi As

  • Allah razı olsun. Dediğiniz kişiler kimler bilmiyorum ama inşallah engellemeye çalışırım. Bu rüyalardan sonra çok rüyalarda gördüm. Şeyh Ahmet Yasin'in yanına gittim. İnşallah sen Mehdiye asker olacaksın bize bağlan ben seni ona yetiştiririm dedi. Bende kalp ettim. Ama şüphelerim var. Son zamanlarda rüya ile uyku arasında gelip, bana bir şey öğretiyorlar. Mesela geçen gün bana insansın abdest suyundan onun ne halt olduğunu anlarsın dediler, evliyamı kafir mi oradan anlaşılırmış bunun gibi, uykuyla uyanıklık arası şeyler var. Bunlar rüya mı ne onları da anlamadım?


Açıklama:... (19 Kasım 2011) Vahap Karakılıç
Şimdi benim sana bir sualim olacak. Şeyh Ahmet Yasin ile görüşüyorsan, git ona deki böyle bir adam benim Rüyamı bu şekilde yorumladı.

Sonra ona şu meseleyi anlat. Deccal hadislerde zahirde insanlara zarar veren bir şey yada bir nesne. Batın manasını da pek kimseler bilmiyor, ya da ayırt edemiyor.

Halbuki, bizde onu şu şekilde görüyoruz. Deccal Ahir Zamanda Çıkacak 12'ci İmam Mehdi As'ım hem askeri ve hem de cehenneme gidecekleri kendisine hoşlandığı şeyleri veren bir şey, yada bir nesne.

Bakalım hocan benim hakkında sana ne diyecek. Şunu da söyle Ahir zamanda gelecek imam Mehdi, 12'ci İmam olarak mı gelecek, yoksa yalnız MEHDİ olarak mı gelecek.

Buda ikinci sorunun cevabı, gayb Allah'ın nezdindedir, onunla dilediği kişiyi, başka bir kişiyle imtihan eder.





    98 yorum:

    1. iyi gunler ben de bir ruya gordum. Ruyamda olecegimi biliyordum.Bende bilincsiz bir sekilde sol elime Hz Mehdinin bir sozunu yazdim. Soz soyleydi. Sizler bu dunyada istediginizi alin,kazanin.Ama sonucta gideceginiz yer Onun yanidir. Gibi bir sozdu. Ve olmustum artik. ahir zamanda bir suru insanlar vardi. Bir anda geliyorlardi.toplanmistik hepimiz.Bana kadin seklinde bir melek gelmisti.Ben ona sordum simdi ne olacak burada diye.Cennet ve cehennemi gidicez diye.Hayir dedi bana. Burada sorgulanacaksin ve ona gore de bekliyceksin.kiyamet daha gelmedi dedi. Bana senin elinde kurani kerimde yazan bir soz var dedi.Mehdi A.s ait.O soz sana bir puan kazandirmaz dedi.ona Mehdi kim dedim.O da bana bembeyaz bir isik seklinde Kabe nin etrafinda olarak gostermisti.Aslinda Mehdi sizin etrafinizda onu goremezsin taniyamazsin dedi.Zaten beyaz bir isik buzmesi gibi geziyordu bana gosterirken melek.Ben melege ben ne olucam simdi dedim.O da bana bakarak.Sen burada sorgulanacaksin.Ama gunahlarin var dedi.Ona gorede burada yasayacaksin dedi,Sonra bir anda annem yanima geldi ruyamda.Melege peki annem ne olacak dedim.Melek anneme dogru yoneldi.Sana ben bakamam sen cok iyisin deyip ona sarildi.Ondan sonra yine yeni gelen oluleri gordum.Ve uyandim.Allah rizasi icin bana bu ruyayi yorumlar misiniz.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Gerçek şu ki öleceğinizi bilmekle amellerinizde oldukça eksiklikler olduğu vurgulanmıştır. Bu nedenle nedamet gösterip pişmanlık duyup tövbe edersiniz inş.

        Meleği bayan olarak görmeniz amelinizde eksiklikler olduğu ve amellerinizin makbul olmadığı vurgulanmış.

        Mezarlık aleminde olay geçtiği için de eğer varsa darlığınız ferahlayacaksınız...

        Sol elinizde yazının yazılması, hikmet ilimlerine olan liyakatiniz ve iyiliksever potansiyeliniz olduğu ve bu ilimlerin, sol taraf geleceği temsil ettiğinden, size doğru yolu tarif edeceği vurgulanmıştır. Hz.Mehdi as mın dünyada olduğu vurgulanmış ilim ve amel ile onu bulman hususu zımni olarak olarak açıklanmış ancak, özellikle amel etmeniz gerekliliği kuvvetle vurgulanmış.
        Allah teala hazretleri, ilmi isteyene rızkı istediğime veririm dedi.
        Buna göre, Hz. Mehdi as mın istediğinizi alın derken ilmi kastetmiş, kazanın derken amelleri kastetmiştir. Kazanmak başarıdır.
        Melek, sana Allah ın müjdesi ve uyarısıdır. Çünkü melekler bu amaçla gelirler.
        Hayır burada kalacaksın sorgulanacaksın dediği içinse yaşamaya devam edecek ve ilahi imtihanlara tabi tutulacaksın.
        Yani ilminle amel etmezsen, bilmenin sana faydası olmaz.
        Hz mehdi as mın ışık huzmesi ile gösterilmesi, Allah ın koruma amaçlı sır nurudur, insanlar gözündek perdedir.
        Günahlar hususuna gelince, normalde dünyalık borca işaret eder ama biz bunu ahiret borcu olarak yorumladık ve kılmadığınız namaz borçlarındır bunları kaza etmen istenmiş...
        Melek annenize sarılmakla, annenizin uzun yaşayacağını, ona iyi demesiylede amelinde çok ihlas sahibi kimse olduğunu böylece Allah tealanın rızasında olanlardan olduğunu belirtmiştir.
        Kısaca, hayatını değiştir... İslami yaşamı seç, Hz. Mehdi as mı ara bul, namazını kıl, anneni sev ve ona iyilik yap der rüya...
        Layalemuğaybi illalah
        Gaybı ancak Allah bilir...


        Sil
      2. Ben rüya değilde gerçekde bi olay yaşadım ben çarpılmışdim elimde kılıç la kasabaya kosdum ve camiye gidip bazı ayetleri okudum o ayetlerin numara yerlerini yazdım ve Kılıç'ın yanına koyuverdim bayrakta vardı elimde sonra herkes delirdim sanmisdi aylarca etkisinde kaldım arkadaşlarım rüyalarında beni gördüğünü söyledi bir kafesin içinde aslanla beraber esir olmuşum ve üzerimde zırh varmis çok heybetli yemişim.

        Sil
    2. iyi günler bende çok sık ilahi rüyalar görüyorum bir keresinde kendimi arafat dağının tepesinde yalnız görmüştüm ve o rüyamda nas suresini okuyordum .bir keresindede altın sayfalardan oluşan bir ayet gördüm ne yazdığını hatırlamıyorum arapçaydı ama bir ses bana nas suresini sesli bir şekilde okumam gerektiğini söylüyordu bende uyandığımda hemen nas suresini okudum.bir keresindede kendimi yolculuktayken gördüm ama nasıl bir yolculuk olduğunu hatırlamıyorum etrafımdaki herkes Mehdi A.s geldi deyip duruyodu bende onu görmeye gidiyordum ve odaya girdiğimde bir kaç kişi ve Hz.Mehdinin yanında ondan daha kısa yüzü beyaz tülden bir peçeyle örtülü biri vardı oda Hz.muhammed A.s dı diye hatırlıyorum ama yüzü peçeli olduğu halde görünüyodu Hz.Mehdiye sarılıyordu Hz.Mehdi A.s siyahi uzun boylu uzun kıvırcık saçlı birisiydi.yakın bir zamanda gördüğüm rüyamdada kıyamet alametlerini görüyordum tabi gerçek alametlermi orasını bilmiyorum ay hilal şeklinde iki yerde birden doğuyodu .Allah rızası için rüyalarımı yorumlarmısınız uzun oldu ama yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ediyorum size Allah sizden razı olsun...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Selamünaleyküm sevgili din kardeşlerim ben anladığım kadarıyla Rabbimin kudretiyle bu sayfaya yönlendirildim ondan hiç vakit kaybetmeden eğer rağzı olursanız gördüğüm rüyaları yorumlamanızı rica ediyorum: dun gördüğüm rüyayla birlikte 4oldu ve hepsi çok derin anlamlar içeriyor fakat yorumlayamıyorum bunları bu vakte kadar yorumlayacak bir kimseykede karşılaşmadım daha doğrusu hep kendim yorumlamaya çalıştım çok uzun olacağı için hakkınızın helalile sığınıyorum beni hoş görün :/ 1.ruyamda bozkır bir yoldayız sağımda bir şahıs var tanımıyorum ama anlafığım kadarıyla Cebrail a.s. Bir kaç adım otemizdede birisi yürüyor onu takip ediyoruz yanımdakine o kim diyorum o bana o kişinin peygamber efendimiz S.A.V. olduğunu soyluyor derken taş bir kuyunun etrafında buluyoruz kendimizi efendimiz aleyhisalatuvesselam çapraz solumda Cebrail a.s. Efendimizin yanında..benim sol koluma asılı valiz şeklinde Bi çanta var içi boş..efendimiz S.A.V. Savaşa gidiyorsun öyle boş gidilmez deyip bana Bi bıçak veriyor çantama koyuyorum ardından suyu olmayan o dipsiz karanlık kuyunun içine elini uzandırıyor ve kuyudan ağzı kapaksız sanki eritilerek durulmuş plastik 5litrelik şaşal suyu bana veriyor tebessümle bende alıyorum minnettarlıkla ve Cebrail a.s. In dikkat ediyorum gözü hep benim üstümde..2.ruya Bi sahildeyim yağmur havası var kış ayı deniz dalgalı gök yüzü yağmur bulutlarıyla kaplı bende ufka bakıyorum o sırada gök yüzünün sol köşesinde Bi anda masmavi Bi açılma oluyor bende o şaşkınlıkla kendisini görmediğim ama arkamda olduğunu bildiğim birisine sesleniyorum bak Muhammed ALLAHU TEALA HUVALLAHULLEZİ LA İLAHE İLLA HU İSMİNİN TECELLİSİNİ YAPIYOR DİYE..ardından yavaşça kapanmaya başlıyor bende panikliyorum bu rüya böyle bitiyor ama aradan Bi kaç zaman geçti Bi cuma günüydü saat 16:52de sağ tarafımdan Bi ses duydum gökyüzüne bakmam söylendi Bi baktım tam sol köşede Arapça kocaman ALLAH yazıyordu şaşkınlığımı anlayın 3.ruyam Bi odadayız genç yaşta Bi kaç erkek din kardeşimiz var hepsi beyaz kıyafetli sarıklı ve peygamber efendimiz S.A.V. Herkese Bi kağıt veriyor ve telaşlı Bi üslupla onlara kağıtta yazan duanın kişinin imanını arttırdığını beyan ediyor ama ben seyirci gibiyim odada i..ardından dışarıya çıkıyoruz koy gibi bir yer herkes bir şeyle meşgul ve ben hep efendimizi takip ediyorum Bi sefer yerdeki içi zeytin dolu kapağı açık Bi tenekeyi alacakken hemen yetişip ben alıyorum kendi sırtıma aman efendim ben varken size taşıtırmıyım bunu diyorum biraz daha sonrada aynı şeyi Bi damacana suda tekrar ediyoruz ve son olarak 4ruyam bunu sabah uyanmadan önce gördüm istanbulda köprünün sanırım tam ortasındayız sol yanında kocaman heybetli ve eski Bi mimarisi olan bina varmış bir kaç insanız o sırada ben tamam ya dünyanın sonu geldi artık buraya kadarmış diyerek hafif Bi pişmanlıkla ama kalbimdede rabbimi arayan Bi huzurla konuşuyorum o sırada gökten Bi melek geliyor elinde bir testiyle bahçe kapsından geliyor bahçenin ortasında testiyi demiriyle kırıyor bir nur çıkıyor testiden ve ardından başımı kapıya çeviriyorum ve kapıda heybetiyle mehdi a.s. I görüyorum o sırada telefondan es subuhu beda min tala atihi ilahisini çalmaya çalışıyorum telaşla uyandığım için bazı noktalarını anımsayamıyorum rüyanın beni hoş görün..sizden ricam lütfen bana gördüklerim hakkında yardımcı olun şimdiden teşekkür ediyorum Rabbimin af ve afiyeti rahmeti ve merhameti her iki cihanda da üzerinize olsun sağlıcakla kalın onur şahin

        Sil
    3. ...Resulullahın yanına tekrar gittim bana o hain ona güvenme dedi...İşte o hainler şimdi rüyanı yorunluyanlar....

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ne değişik admsın beni güldürdün :) :)

        Sil
    4. Tefsir:

      " Kale" insanın Vücudunu temsil eder ve Akli da o kalenin " askeridir ".

      Göz, Kulak, his etme, isi ve koku duyguları Askerlik vazifesini yaparlar.

      Askerin kilci çürümüş ve vazife yapamaz halde.

      Vücudun en Büyük silahı ve Kalkanı Demire bağlamış Rabbimiz.

      " Ve kendisine çetin bir sertlik ve insanlar için (çeşitli) yararlar bulunan demiri de indirdik...."

      (Hadid Suresi, 25


      O kirik " Kılıç " diye gördüğü, o kişinin vücuttaki " demiri
      " ,
      " Ustası " ise organları ve gıdasıdır . Ve o demiri veya Kilcini yıpratmakta olan, veya kamil göreve mani sebep tükettiği gıdasıdır.

      O Gıda " yalancıdır.

      Deccal pek yalancı demek !!!!!!!!!!!!!!!!

      " Deccal ´in " bir tane fitnesi "Su ile Demiri zayıflatmak.

      Yecüc ve Mecüc ile alakası var çünkü demiri Rabbimiz oradada anmakta:

      "Bana demir kütleleri getirin",

      "Bana getirin, üzerine eritilmiş bakır dökeyim." (Kehf Suresi, 96)

      Bu zaman Demiri korumak için Bakir kullanılmakta, O halde Bakir içeren gıdaları seçilmesi gerek.
      En uygunu " Ay çekirdeği " çünkü Tabut içindeki arta kalanlardan.




      Basta içtiğiniz her türlü sıvı yani su o demirin en büyük düşmanı !!!!!!!!!!
      Kaynaktan taze içilmeyen ve saatlerce ışık, ışı, PH oranı ( meyve suları) harici demir türlerinden(demir kapları gibi) maruz kalan su H2O2 asidi üretir. Bir tane faktör yeterli bu oluşumu başlatmak için.
      Diğerleri onu sadece hızlandırır

      Demirin en büyük düşmanı Pas.

      su, nem, ve ısı demire temas ederse, o demir paslanır. Yaratılmış Sebep H2O2

      Kaynaktan taze, klorsuz(ayni asit cinsinden) serin, Meyve sularından kaçınmak(özellikle Hazır),


      demir kaplardan kaçınmak, kaynatılmış sulardan kaçınmak gibi

      Eğer suyu Kuran ve sünnete göre tüketmez ise o rüya sahibinin ayni akıbeti bizi de beklemekte.

      Bakin Cennet ehli bile kaynaktan almakta içecekleri :

      " Kaynağından (doldurulmuş) testiler, ibrikler ve kadehler ", (Vakıa Suresi, 18)

      Bozulmuş suyu kana kana içenlerin akıbeti:

      Doğrusu Allah sizi bir ırmakla imtihan edecektir. Kim bundan içerse, artık o benden

      değildir ve kim de -eliyle bir avuç alanlar hariç-onu tatmazsa bendendir.

      Küçük bir kısmı hariç (hepsi sudan) içti. O, kendisiyle beraber iman edenlerle (ırmağı)

      geçince onlar (geride kalanlar):


      "Bugün bizim Calut'a ve ordusuna karşı (koyacak) gücümüz yok" dediler.

      Eğer suyunuz taze değil ise psikolojinizi bile etkiler. Mono aminleri üreten organ uyuşur

      hale gelir

      Depresyon, pasiflik, sinir gibi sonuçlar beraberinde getirir.

      Su veya Sivi hakkındaki gerekenleri bilmek ve onu uygulamak Dünya insanların en büyük kayibi Atalarımiz sürekli çeşme çıkartırlardı. Hikmetini şimdi anladım.

      Gerçekten pek mühim imiş !!!!!!!!

      Acizane en ufak bir ihmal yaptığımda ,bunu bedenim hemen belli etmekte,

      ve o gıdanın bozulmuş veya yenmesi sakıncalı olduğunu organlarım bildirmekte.

      Buda gerecekten yeme içme konusunda sünneti uygulamayı unuttuğumda olmakta.


      Kuran ve Sünnetteki örnekleri terk edersek, Bedenimizdeki Demir, resmen paslanır ve

      Vücut deki Mekanizma, Organlar, eklem yerleri paslanarak ağır çalışır, ve sonunda iflas eder !!!!!!!




      Su ile bitmedi

      Deccal veya " Yalancı " daha birçok gıdalar mevcut.

      Maşallah onları da açıklayacağız Maşallah)

      YanıtlaSil
    5. patronum rüyasında Hz. Mehdi yi ve Hz. Muhammet peygamberimizi görmüş. patronum önünde geniş bir yol varmış. Hz. Mehdi peygamberimiz bu yolu ucundan tutup uzatmış ve yol dar ve uzun bir yol olmuş. bu sırada Hz. Muhammet peygamberimizde ona engel olmaya çalışmış aralarında tartışmışlar. sonra patronum gece 3 te terler içinde uyanmış hala etkisinde olduğunu ve bende araştırmamı istedi. yorumlayabilirseniz sevinirim. iyi günler..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O yol Şeriatı Kübra diye nitelendirilen Allah a giden islam yoldur.
        Patronunuz Hz. Mehdi as mın harekatına takılacak.
        Patronunuz Hz. Peygamber sav efendimizi görmekle de cennetle müjedelenmiş oluyor, hadis gereğince...

        Şimdi geniş cadde şeriatın ruhsatılı rahat yolu. Mesela gece saat 3 te kalk namaz kıl demez ümmete, sadece çok sevabı vardır der.
        Olası derim Hz. Mehdi as la karşılaşır gece saat 3te namaz kıl gibi bir tavsiyesi olabilir.
        Böylece yol daralmış olur. yani gece kalkıp namaz kılmak zor iş :D Hz. Mehdi as mın ibadetlere verdiği önemi belirtisi.
        Yolunu uzaması: yapılacak ibadetlerle binlerce sene çalışmakla kazanılacak ameli kısa bir zamanda kazanmaya ve bereketli verimli ömre işaret eder...
        Aradaki tartışmada:
        Hz. Peygamber sav efendimizin, şefaatine ve ümmetine olan merhametine ve Hz. Mehdi as ma kolaylık tavsiyesine işaret eder...
        Gaybı ancak Allah bilir...
        Patronuna söyle gece uykuda 03:00 da uyandıkça 2 rekat teheccüd namazı kılsın, bu rüya bunu diyor...
        ayrıca maddi durumlarını kontrol altına alsın...

        Sil
      2. SLM...bu ruyanın yorumunu gerçekten merak ediyor musunuz...Bunu yazalı epey uzun zaman olmuş..Sahibi acaba halen burada mi?...Patronunuz internette kyametsaati ile ilgili bir haber okumuş..Orada .....Kıyametin kopmasına bir gün kalsa Allah o günü uzatır...Hadisini okumuş.O sayfada patronunuz korkunç kıyamet manzaraları da heralde görmüş ve korkmuş...O alim,kıyamet heran kopabilir şeklinde değil de bir kaç yıl daha var şeklinde heralde açıklamalar yapmış...İşte o yuzden ruyada s.a.v efendimizle tartışma gibi görmüş.Çünkü Allah kıyameti mehdi sebebiyle birkaç yıl inşallah uzatacak..

        Sil
    6. sanirim anladim ama nokta ve virgül ile yazinizi islah etseniz lütfen

      Yanlis anlamamak icin

      S.A

      YanıtlaSil
    7. Selamın aleyküm

      Bugün, Rüyamda Mehdi ile ilgili bi haber aldım (Allah hayırlara getirsin) Sadece kim bilmiyorum ama birisi bana Mehdi geliyor dedi.. Sanırım rüyamda yalnızdım, kimse yoktu. Bunu diyen sesti sadece kişi değil.. Ya aynı kişi, ya da içimden dedim bilmiyorum, hatırlamıyorum. Namazına tekrar başla dedi...

      Daha önceleri de, sürekli bi türbeye gidiyordum.. Her nerde gezersem gezeyim, o türbe hep karşıma çıktı. Ya bi yolda gezerken mezarlık içinde karşıma çıktı. Ya sahildeyken, bi o türbe, bi ben vardım.. Yağmurlu havalarda bile yolum hep o türbeye çıktı.(rüyalarımda) ve her seferinde Fatiha okudum.
      Ve bi kere de Hz. İsa (A.S)'ı gördüm

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Galiba siz Türbe ehline cok Fatiha ve Dua okuyorsunuz.
        Namaz arapcada " Salat " diye gecer. Salat ise Dua demek.

        Siz Dua ederken Allah ile aranıza kimseyi koymayın. Allah size sah damarınızdan daha yakın.

        Andolsun, insanı Biz yarattık ve nefsinin ona ne vesveseler vermekte olduğunu biliriz. Biz ona şahdamarından daha yakınız. (Kaf Suresi, 16)

        Direk Rabbimizle konusun lütfen. 1. No. veya en iyi Arkadaşiniz ile konuşur gibi. Allah´dan iyi Arkadas asla olmaz !!!

        Derdinizi ilk önce Allah´a acın ve onunla dertlesin Sadece Allah ile.

        Sonra bu sorununuzu çözebilecek olan birine arz edin. Söylenerek değil ama.

        Sorununuz çözülürse, bilin ki o insan bir vesiledir ! Teşekkürünüzü insana değil, sadece Allaha yapin.

        Insana Allah Razı olsun deyin, veya Hayrın Karşılığını Allah versin buyurun.

        Mezarlıkta ayni türbeyi görmeniz büyük bir ihtar !!!

        Çünkü Kıyamet günü Türbedeki kişiye havale edilirsiniz ! Onu cagir bakim der Rabbim !

        Türbe ehlini Çağırırsınız ama cevap gelmez !! Ama Allah hep diridir ve sizi yalnız bırakmaz.

        Cözüm DUA, DUA DUA. Ama Sadace Allaha Dua.

        Sil
    8. Ruyamda yakın arkadasımla bızım evde oturuyoduk sonra bana mutlaga gidelim dedi ve mutfakta bana sende bızdensın kabul et dedi sesı degıstı görüntüsü gıttı bende hayır senden degılım dedım ve abımı cagırdım atın ustunde bırı geldı arkadan hz mehdı dediler at sıyahdı benı arkasına aldı ve yanındayım dedı seytana basramayacaksın dedi ve seytana bı hareket yaptı ve ben uyandım ruya bu persembeyı cumaya baglayan gece anlamı ne olabılır. Tarıh hocama anlattım ve o cok bılgılıdır sasırdı ve bana dua edecegını soyledı

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Mutfak ve içinde olan gıdalar Şeytanın Müminlere karşı kullanabileceği en büyük silahıdır.

        Mutfakta Ateş ile yemek hazırlanır. Halbuki Ateş, Kaynar su vs. Cehennem ehlinin yemeği.

        Kuranda Cehennem ve Kaynar su, ve yemek sıfatı birçok kere beraber anılmakta.

        Bizler cennete talip iken , nasıl olur da Ateş ile yemek hazırlarız !!!

        Çözüm Kudret Helvası ve Selva’da. Bunun ikisi olursa hiçbir gıda takviyesine ihtiyaç kalmaz.

        Zaten ikisi de Ateş olmaksızın tüketilir. Tabi Mutfaklar da tarihe karışır.

        “ Bulutları üzerinize gölge kıldık ve size kudret helvası ve salva indirdik. Size rızık olarak verdiklerimizin temizinden yiyin (dedik).

        Onlar Bize zulmetmediler, ancak kendi nefislerine zulmettiler. (Bakara Suresi, 57)”

        İnsan Yaşamak için yer ve içer, Yemek ve içmek için yaşamaz.
        Salva Latince bir kelime ve Tedavi veya Şifa demek.

        Dikkat ederseniz : Kudret helvası ve Salva , Gölge ile beraber anılmakta !!

        Ateşi bırakın, Rabbimiz Gölge diyor !!! Gölge serinliktir ! 15-20 santigrat yani.

        Sil
    9. Bende rüyamda birkac kisi ile birlikte Hz.Mehdi'yi bekliyordum. Tam gelecekken uyandim :( ne demek bu acaba?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. kardesim ! Haydi mehdi geldi diyelim ! Dünya Cennetet mi dönecek ? Savaslar bitecek mi ? Insanlarin 99,99% onu inkar edecek. Vallahi o gelirse, ve ilani yaparsa sizler bu ayetin manasina uygun amel edersiniz ve " Zalim " olursunuz:

        "Bize bir melik gönder de Allah yolunda savaşalım" demişlerdi, O:

        "Ya üzerinize savaş yazıldığı halde savaşmayacak olursanız?" demişti.

        "Bize ne oluyor ki Allah yolunda savaşmayalım? Ki biz yurdumuzdan çıkarıldık ve çocuklarımızdan (uzaklaştırıldık.)"
        demişlerdi.
        Ama onlara savaş yazıldığı (öngörüldüğü) zaman, az bir kısmı hariç yüz çevirdiler.

        " Allah zalimleri bilir ". (Bakara Suresi, 246)

        Allah öylelerine " Zalim " diyor. O yüzden Allaha yönelin.
        Onu anin ve sadace Allaha dua edin. Allah bize yetmez mi ?

        Sil
    10. cümleten... esselamun aleyküm ve rahmetullah....değerli kardeşlerimm .....sizden bir rüyaa hakkında bilgi almak isterim ...hayırlısıylaaa.....inşallahhh...muradıma erebilirim....
      rüya şöyle başlıyor: çok eski zamanlarda .....peygamber efendimiz hz.muhammed s.a.v zamanında bir... yerde daha doğrusu bir han gibi bir yerdeyinnn ...üzerimde cübbeyi andıran beyaz bir elbise....kafamdada ...beyazz bir sarıkk....etrafımda ise 11 yada 12 kişi çember halinde sohbet etmekteyizz....sohbet ederken arka tarafımdan hz alinin sesini işittim dediki:efendimiz kim?.....hz ali 1 inci soruda cevap almadı .....2inci kezz:efendimiz kim?dedi sonraa....allaha şükürler olsun....sol omzumda bir el hissettimm...bana: sensin yavrum dedi.....seslenen kişi güzel efendimmm hz.muhammed s.a.v idi ....................kerdeşlerimmm bu rüyanın anlamı nedirrr yardımcı olun .....

      YanıtlaSil
    11. merhabalar.. adım aslı çakır. rüyamda bilinci yerinde olmayan ve büyülenmiş gibi tamamen şuur dışı hareketlerle ben yatarken bana yaklaşan çıplak bir adam gördüm üzerime doğru gelip bana tecavüz etmek istedi niyetini anlar anlama ben doğrulup onu hızlıca ittirdim ve yere düştü o sırada hemen yanımda ablam belirdi o da yanımda yatıyormuş aynı şekilde 3-4 farklı çıplak adam daha ablama ve bana aynı harekette bulundu ve biz ikimiz de olağan gücümüzle onları yere ittirdik en son benim ittirdiğim adamın başı bir yere çarptı ve bilinci yerine geldi sanki o büyünün esaretinden kurtulmuş gibiydi ve onda sonra bize gayet normal bir insan gibi çok iyi davranmaya başladı diğerleri ise ölmemişti ama öylece yerde yatıyorlardı. sonra ben kendimi bir anda farklı bi yerde buldum çevremde de 2-3 bayan arkadaşım daha var.ve karşımda bir anda gri bir heykel gibi görüne sakallı yaşlı gördüm yüz ifadesi oldukça kararlı ve gergin birşekilde yere diz çökmüş geniş bir çukur kazıyordu ve çevresinde de yine gri heykele benzeyen iki kanadını ön tarafında birleştirmiş 4 ayrı varlık gördüm ben onları izlerken o arkadaşlarımdan birinin mehdi geldi diye haber verdiğini duydum ve keni içimden mehdi mi geldi diye tekrar ettim ve çukur kazan adama bakarak sanırım bu mehdi ve diğer 4 varlık da sanırım melekler diye geçirdim kendi içimden.böyle düşünürken bir anda kendimi bir anda yüksekten bir yere atılmışımn dda düşüyormuşum gibi gördüm ve ki elim kolum ve iki bacağım da yukarı doğruydu ve feci şekilde kasılmış gibiydi o anda sanırım ben cehenneme gidiyorum diye düşündüm ve besmele çekip ardında da kelime i şehadet getirdim.şahadet biter bitmez kurtulduğumu ve o kasılmanın da tamamen geçtiğini gördüm. sonrasında ya uyandm ya da hatırlamıyorum ama uyandığımda saat 05 sularıydı ve ciddi derecede bu rüyanın tesirinde kaldım. rüyamı yorumlayabilir mısınız sürekli netten araştırıyorm am bi anlam bulamadım. teşekkürler ilginize.

      YanıtlaSil
    12. merhaba size bişeyler sormak istiyorum cevap verebilirseniz çok mutlu olurum senelerdi aklımın bi kenarında beni hep düşündürmüştür anlatıcaklarım ilkokul çağlarımda çok değişik rüyalar görüyordum nerdeyse gördüğüm bütün rüyalar gerçek oluyordu.Korkmaya başlamıştım.anneme anlatıyordum annemde sakın kimseye anlatma sadece bana anlat demişti nedenini anlamamıştım bende kimseye anlatmadım.Daha sonra 2 farklı ve beni çok etkileyen iki rüyamdan bahsetmek istiyorum.Ben yine küçükken kendi kendime bi söz vermiştim Kuran'a el basmıştım tabi çocuk aklı üzerinden zaman geçti ben unuttum gitti ve yapmayacağım dediğim şeyi yaptım.O gece rüyayı görene kdr Kuran^a el bastığım aklımın ucunda bile değildi.gece yattığımda hatırladığım tek şey Kuran'ı elime alıyorum ve sayfalarını çevirmeye başlıyorum ama benim elimin değdiği yerlerdeki yazılar silinmeye başlıyor.Çok korktum etkisinden uzun süre çıkamadım.Başıma kötü bişeyler gelicek gibi hissediyordum.Aradan 1 yıl kdr geçti bu sefer rüyamda çöl gibi kupkuru ıssız bucaksız bi arazideyim arazide sadece bi kamyon ve şöförü var ama kamyonun kasası havada bende nedense kasasının altındayım ve korkuyorum kamyon şöförü de kasayı benim üstüme indirmeye başlıyor beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum ve daha da korkuyorum derken anında korkum geçiyor ve kafamı çevirdiğimde birini görüyorum (yüzü boyu posu herşeyi hala gözümün önünde kıyafetine kdr aklımda aradan yaklaşık 15 sene geçmiş olmasına rağmen) gördüğüm anda acayip rahatlıyorum ilk defa gördüğüm bi sima ama çok yakın tanıyorum sanki aynı zamanda da birden sen bizim peygamberimizsin hissediyorum diyorum saçımdan okşuyor gülümsüyor evet küçük kız ben Muhammed ve hiç bişeyden korkmana gerek yok artık hep senin yanındayım seni ben koruyacağım diyor ben sesini duyuyorum onuda görüyorum ama konuşurken ağzının kıpırdamaması beni şaşırtıyor.bu arada benim yanıma geldiği anda ortadan kamyon ve kamyonun kötü şöförü de birden yok oluyor.Bu iki rüyanın ne anlama geldiğini hala çözemedim ve aralarında 1 sene kdr ara olmasına rağmen birbiriyle bağlantısı var mıdır şimdiden teşekkür ederim

      YanıtlaSil
    13. merhaba size bişeyler sormak istiyorum cevap verebilirseniz çok mutlu olurum senelerdi aklımın bi kenarında beni hep düşündürmüştür anlatıcaklarım ilkokul çağlarımda çok değişik rüyalar görüyordum nerdeyse gördüğüm bütün rüyalar gerçek oluyordu.Korkmaya başlamıştım.anneme anlatıyordum annemde sakın kimseye anlatma sadece bana anlat demişti nedenini anlamamıştım bende kimseye anlatmadım.Daha sonra 2 farklı ve beni çok etkileyen iki rüyamdan bahsetmek istiyorum.Ben yine küçükken kendi kendime bi söz vermiştim Kuran'a el basmıştım tabi çocuk aklı üzerinden zaman geçti ben unuttum gitti ve yapmayacağım dediğim şeyi yaptım.O gece rüyayı görene kdr Kuran^a el bastığım aklımın ucunda bile değildi.gece yattığımda hatırladığım tek şey Kuran'ı elime alıyorum ve sayfalarını çevirmeye başlıyorum ama benim elimin değdiği yerlerdeki yazılar silinmeye başlıyor.Çok korktum etkisinden uzun süre çıkamadım.Başıma kötü bişeyler gelicek gibi hissediyordum.Aradan 1 yıl kdr geçti bu sefer rüyamda çöl gibi kupkuru ıssız bucaksız bi arazideyim arazide sadece bi kamyon ve şöförü var ama kamyonun kasası havada bende nedense kasasının altındayım ve korkuyorum kamyon şöförü de kasayı benim üstüme indirmeye başlıyor beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum ve daha da korkuyorum derken anında korkum geçiyor ve kafamı çevirdiğimde birini görüyorum (yüzü boyu posu herşeyi hala gözümün önünde kıyafetine kdr aklımda aradan yaklaşık 15 sene geçmiş olmasına rağmen) gördüğüm anda acayip rahatlıyorum ilk defa gördüğüm bi sima ama çok yakın tanıyorum sanki aynı zamanda da birden sen bizim peygamberimizsin hissediyorum diyorum saçımdan okşuyor gülümsüyor evet küçük kız ben Muhammed ve hiç bişeyden korkmana gerek yok artık hep senin yanındayım seni ben koruyacağım diyor ben sesini duyuyorum onuda görüyorum ama konuşurken ağzının kıpırdamaması beni şaşırtıyor.bu arada benim yanıma geldiği anda ortadan kamyon ve kamyonun kötü şöförü de birden yok oluyor.Bu iki rüyanın ne anlama geldiğini hala çözemedim ve aralarında 1 sene kdr ara olmasına rağmen birbiriyle bağlantısı var mıdır şimdiden teşekkür ederim

      YanıtlaSil
    14. Bunlar mehdi,mehdi diyor ama geldiğinde,manen kendileri ona iftira atarak öldürdükleri bir kişinin,yüzüne karşı okuduklari dualarla yıkmaya çalıştıklari,hakir görüp alay ettikleri,onu gördüklerinde sakar olduğunu düşünüp,allahin sarhoşu olduğunu gördüklerinde,tarikatlarin senelerdir rüyasında onunla boğuştuğunu ve daraltarak manen acı verdikleri olduğu kişi olduğunu bildiğinizde o sizlerden birini seçmeyecektir,ya kiyamet kopması için ya dua edecek yada müslümanlarin bile boktan olduğunu bildiğinden size uymamak için en kötü insanlara iman vesilesi olmasını sağlayacaktir onun derdi doğruluktur.doğru neyse onu söylediğinde tarafsız olduğunu düşünerek, ona deli diyeceksin ama mehdinin şahı merdan olduğunu bildiğinizde onun sevdiğini yavaş yavaş yok ettiğininizi gördüğünde dünyada sizi Allahtan başka kimse yardım edemez,onlar geldiğinde öldürme yetkileriyle gelecekler,ben olsan önce içimi düzeltir sonra dışıma çeki düzün verirdim...rüyamda bunu gördüm yorumlarmısınız.:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O'nun yarattığı herşeyi seveceğiz, O yarattığı için. En kötü bile kurtarılmalıdır, şerden uzaklaşmalı ve iblis yerine dönmelidir, en güzel ibadet Kul'u şeytan elinden ırak etmektir, en büyük savaş Barış için yapılacak olandır, En doğru hakikat ise Hak 'ı Halk'a doğru anlatmak, Halk'ı Hak yoluna döndürmektir , şu zamanda insanoğlu nefs ve irade pençesinde çırpınan ruhuna geçim, kibir, istek, arzu, heves katmış herkes zengin olmanın zengin yaşamın peşinde Ne mutlu onlara ki farkında olup şu hayatın birtek Allah'a yönelip onun doğrularıyla yaşıyorlar, en büyük zenginliğin hiçbirşeye sahip olmamak olduğunu biliyorlar , ne mutlu onlara ki çokluğun ihtişamına değil azlığın yüceliğine kanaat edip paylaşıyorlar, Onlar ki Rab'bın yarattığı kullardan sevgi ve merhametini esirgemeden yaşayanlar, şefkatleriyle tüm yaşayanlara kucak açanlar, bir ot parçasındaki canın bile sahibinin farkında olup onu kardeş bilenler .. Müjde onlarladır , kurtuluş onlarladır, gerçek ibadet onlardadır ... Varsın deli densin, varsın nefretle linç edilsin, varsın tüm bildikleri yalanlansın eğerki ışığın farkındaysalar, korkmasınlar . Rab onların imtihanını çoktan bitirmiş , gönderilenler onlara şahit olacakdır... Melekler ve ehlimiz sizi savaşa ve kan dökmeye değil, artık sınırları kaldırıp tüm insanlıkla kardeşliğe çağırmaktadır ... Kurtuluşunuzu kan dökmede değil, kardeşlikte arayınız , biz hiçbirinden nefret etmiyoruz ne kadarda kötü olsalar ne kadarda şer olsalar ne kadarda münafık olsalar ... kardeşleriniz Tövbe edip iyiye yöneldikten sonrası bizim için önemli olacaktır , ve sizler onları kurtaracak olanlarsınız, biz hep aranızda sizlerleyiz fakat siz neredesiniz ? önemli olan budur, yerinizi hatırlayın ve Hak yolunda ilerlemek için artık çevrenizi aydınlatın ... Zamanı doğru şeyler için harcayınız

        Sil
      2. bana allah yeter demediği sürece o peygambere itaat etmediğiniz sürecede sizler dosdoğru yolu bulamazsınız...

        Sil
    15. Selamu Aleyküm sizi bulmuşken rüyalarımı yazmak istiyorum hepsine cevap bulmak için uğraşıyorum.

      1. Rüya "6 ay önce": Bembeyaz bi avluda üstümüzde arapların giydiği beyazımsı bi elbise bi kaç kişi Peygamberimiz Hz. Muhammed s.a.v bekliyoruz. Peygamberimiz ortaya çıktığında acı çekip tüylerimiz diken diken oluyor ancak Peygamberimizin nurunu göremiyordum bir duvarına arkasına çekilip tekrar çıkıyor ve gülümsüyordu. Ancak her çıktığında tarifsiz bi ürpertinin şiddetiyle acı çekiyorduk.

      2.Rüya "6 ay önce" : Yanımızda bi şelale yeşillik birazda kırsal bir yerdeydik , babam abim ve ben duruyoruz Allah c.c sırasıyla babamın ismini abimin ismini ve benim ismimi söylüyordu. Rüyam burada bitiyordu

      3.Rüya "Dün": Cemaat de ki arkadaşlarımla teraslı bir evde otururken gök yüzüne bakıyordum Ay ın içinde arapça Allah hemen sol tarafında zifiri gök yüzünde Peygamberimizin ismi Hz."Muhammed" s.a.v yazıyordu beyaz beyaz nurlardı sanırım. biraz vakit geçtikten sonra Hz.Mehdi nin geleceği hissayatına kapıldım o anda iplerle gökyüzünden melekler indi hemen ardından içeri girip arkadaşlarıma ilmihalden sure okumalarını söyledim.

      Rüyalarım bu kadar umarım yorumlarsınız teşekkür ediyorum Allah razı olsun..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Omer kardeşim ..

        3 rüyalarını birleştirerek yoracam, sen kimsin deme tanırsın elbet bir gün :
        Ailece bir tarikata üyesiniz en az iki kişi halinde ..
        Allah sizden Sadece Allah ve Resulune ve Ehlibeytine yönelmenizi buyuruyor.. Kalbi temiz biri olduğun içinde uyarıcı rüyalar görüyorsun..
        Hak'kın adaleti herkese aynıdır . Kadın erkek ayırmaz mesela .. Kuran Allah'ın koruması halindedir ancak kitap olarak değil.. Konuşan kuranlar aracılığı ile .. Günümüze çokça konuşan Kuran evliya gelmiştir.. Halende yaşayan bir evliya vardır.. Bir evliya ölür hemen yenisi gelir .. Evliyalar bir şekilde şehit ettirilir . Siyonistler doğru bildiklerinden bunlardan korkarlar...

        Allah buyur ki ; Şeytan önce Allah'ın rahmeti ile kandırmaya başlar.. Bu Ayeti aklından hiç çıkarma.. Namazdan , Oruca , Cumadan , Bayrama insanoğlu kandırılarak Allah'a şirk koşturuluyor.. Senin kalbin temiz, aklına sürekli takılan çelişkilerin var .. Hadisler yol gösterici olabilir ama asla Allah Emri değildir. Allahın vermiş olduğu Bir emre şeytanın dahi karşı çıkması mümkün değildir.. Allah herşeyi bilen ve görendir.. Tarikatlardan , hurafelerden , Kuranı ulaşılmaz yapan insanlardan kurtul .. Sana çok güzel bir sır vericem Allah için doğru uygula bir süre dene Allahın takdir rüyalarını göreceksin.. Namazın Farzı 3 Vakittir . Sabah , Öğlen , Akşam Hepsi 2 şer rekattır. Akşama haftada bir kaç sünet ekle sadece .. Sakın ve sakın cemaatin uydurduğu namazı toplu kılma.. Bilesin ki bu Allaha toplu şekilde küfür etmektir.. Alametlerden biri Dünya yüzeyinde müslüman kalmamasıdır.. Sadece bedir savaşındaki müslüman kadar müslüma var şuan .. onlarda 4 bir tarafta .. Kalben gözün açık ama şeytan girip çıkıyor ordan def et onu. Allahın hikmetini gör ..

        Bir Dost ..

        Sil
      2. Allah seni affetsin.. inşaallh cehennem azabından kurtulursun. Senin konuştuklarının hepsi küfürdür...

        Sil
    16. Bende bir rüyamı anlatmak isterim lütfen yorumlayin gokyuzune bakıyorum milyonlarca meleği bir telaş ve koşuşturma içinde görüyorum birşeyin hazırlığı yapiliyormus ama ne oldugnu anlamıyorum

      YanıtlaSil
    17. www.gayihadisler.com,

      YanıtlaSil
    18. S.aleykum İsmim yetkin.Bir rüya gördüm 1 ay önce rüya şöyleydi:
      Tozlu dumanlı bir hava evden çıkmışım fakat bir korku havası var . savaş görüyorum sanki , biraz Yürüdükten sonra koşmaya baslıyorum bir telaş oluyor. sonra 3 adam görüyorum kafaları elinde başları yok başlarını resmen ellerinde tutuyorlar. hz. alinin kılıcı gibi kılıcı tutan adam kılıcını o kafasını elinde tutan 3 sakalı uzun adama doğrultmustu sankı onları emri altına almıstı . bende kafama siyah çeketimi sarıp Korku içinde eve kaçtım ve annem yataktan kalktı ne bu halin dedi. bende korkuyorm dedım. sonra annem korkma korkma dedi ve sarıldı bi huzur kapladı benı uyandm snra.Rüyamı yorumlayabilirseniz eğer çok sevinirim allah razı olsun inş.

      YanıtlaSil
    19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aleyküm Selam kardeşim.... Allah hayra çıkarsın.. Rüyanızda karga sesi duyduysanız, birtakım insanların kötü önerilerini dikkate alıp, iş yerinizde zarara uğrayabilirsiniz.Entrikacı, çıkarcı, kötü niyetli ahbaptır. senin Hz mehdi oldugunu iddia etmesi şeytanın, cinlerin dedikleri olabilir böyle şeylere kulak asmayın hem de hiç..Allah muhafaza...Allah bizleri peygamber efendimize hizmetkar etsin, ümmetini de selamete erdirsin...

        Sil
      2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
    20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    21. Selamın aleyküm ben iki gün art arda gördüğüm rüyaları anlatmak istiyorum ikiside kısa rüyalar..Hz.İbrahim(a.s)mı görüyorum üstelik benim odamda yatağımda kalkıp ona doğru yürüyorum yüzünü bulanık bir şekilde görüyorum bana bi şeyler diyor ama hatırlamıyorum sonra rüya değişiyor kendimi görüyorum yatağımın dibinde dikilmişim bir ses diyor ki senin dolabında Ali(İmam Ali) yazıyor.İkinci rüyamda Hz.Mehdi(a.s)mı görüyorum yine odamda yüzü tıraşlı,sakal bırakan biriyim ama rüyada ne gariptirki benimde yüzüm tıraşlı,yatağa oturmuş bana bakıyor ama baktığı sırada uyuyorum bi ara uyur halde ona doğru doğruluyorum sonra tekrar kendimi uyumuş vaziyette görüyorum.öyle şevkatle bakıyorki anlatamam gülümsüyor bana.tam karşısında 8 10 tane evliya kılıklı adamlar var onları bizim mahelleden sanıyorum onlara diyorki kim dedi size camiide namaz kılınmaz diye sonra tekrar bana bakıyor gülümsüyor...

      YanıtlaSil
    22. Yorumlayacak biri yok mu ?

      YanıtlaSil
    23. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    24. Selâmün aleyküm aklımı kurcalayan ve cevabını bulamadığım rüyalar görüyorum iki defa hz mehdiyi gördüm rüyamda son gördüğüm rüyada ufak çocukların kosup bişeyi kutluyor gibi birini çevirdim ne oldu neden bu kadar sevinclisiniz die sordum çocuk dönüp bana dediki hz Mehdi dünya ya zuhur etti yalvardım adını söyleyin bana dedim adını söylediler bu benim adım di bu heyecanla dizlerimin üstüne çöktüm allaha sukrettim ellerim semadayken gökyüzünden rahmet nurlarinin üstüme yagidigini gördüm ve uyandım 3 gün evvelde peygamber efendimizi görDüm biraz dusunceliydi yanına gittim ve sordum ya Resûlallah neden hüzünlü sunuz die sordum bana dediki Allahü teâlâ beni bi yere görevlendirdi dedi iki günlüğüne oraya gidicem dedi bendeki de cahillik ya hocam kalkıp teselli verecem die Resûlallah a dedim ki iki gün kısa süre döner sin ama iki gün allahın cemalinden uzak durmak zor işte halbuki bunu söylememem gerekti die düşünüyorum tabi allah her zaman onun yanında zaten istediği an onu görebilir tabi rüya bu akıl ermez o kadar bu arada 26 yaşında bir gencim bu rüyaları sık sık görüyorum açaba neden

      YanıtlaSil
    25. Selâmün aleyküm aklımı kurcalayan ve cevabını bulamadığım rüyalar görüyorum iki defa hz mehdiyi gördüm rüyamda son gördüğüm rüyada ufak çocukların kosup bişeyi kutluyor gibi birini çevirdim ne oldu neden bu kadar sevinclisiniz die sordum çocuk dönüp bana dediki hz Mehdi dünya ya zuhur etti yalvardım adını söyleyin bana dedim adını söylediler bu benim adım di bu heyecanla dizlerimin üstüne çöktüm allaha sukrettim ellerim semadayken gökyüzünden rahmet nurlarinin üstüme yagidigini gördüm ve uyandım 3 gün evvelde peygamber efendimizi görDüm biraz dusunceliydi yanına gittim ve sordum ya Resûlallah neden hüzünlü sunuz die sordum bana dediki Allahü teâlâ beni bi yere görevlendirdi dedi iki günlüğüne oraya gidicem dedi bendeki de cahillik ya hocam kalkıp teselli verecem die Resûlallah a dedim ki iki gün kısa süre döner sin ama iki gün allahın cemalinden uzak durmak zor işte halbuki bunu söylememem gerekti die düşünüyorum tabi allah her zaman onun yanında zaten istediği an onu görebilir tabi rüya bu akıl ermez o kadar bu arada 26 yaşında bir gencim bu rüyaları sık sık görüyorum açaba neden

      YanıtlaSil
    26. ihlas



      hocam rüya yorumu yaptığınızı gördüm ramazanın ilk günü bir rüya gördüm ne anlama geldiğini çok merak ediyorum yorumlayıp cevap verirseniz çok memnun olurum.

      Rüyamda bir bilgenin yada bir bilim adamının odasına girdiğimi odanın geniş büyük ve sağ tarafta olan duvarında devasa bir dünya haritası gördüm ama bu haritada dünyada birtakım şeyler değişmiş ülke sınırları değişmişti . Sonra haritadan yüzümü çevirip önüme doğru baktım tam karşımda büyük cam bir pencere vardı çok büyük bir penecere dışarı doğru baktım iki büyük bulutun ortasında yani arasında parlayan yuvarlak yeşil bir nur-ışık gördüm o kadar parlıyordu ki zangır zangır titremeye başladım korkudan, o kadar korkuyordum ki gerçek hayatta böyle bir korku yaşasam herhalde yüreğim dayanmazdı kalbim korkudan ağzımda atıyordu sanki sonra bu ışığa bakıp üst üste AHMET-MEHDİ
      demeye başladım defalarca tekrar ettim sonra odaya annem ve kız kardeşimin girdiğini gördüm onlara bakıp inanamıyordum bunlar nasıl bu olay karşısında korkmuyorlar halbuki ben korkudan ölmek üzereyim tam yere düşüyordum ki annem sol kolumdan tuttu ve düşmeme engel oldu sonra yere çöktüm annem hala kolumdan tutuyor bende onlara hayret ediyordum derken korkum dahada büyüdü bu korku ve titremeyle dört defa ihlas suresini okumaya başladım son okuyuşumda o kadar içim acıyarak bağırarak okudumki içimden ağzıma anlıma doğru insan suretinde olan siyah bir dumanın bağırarak çıktığını gördüm bu duman çıktıktan sonra rahatladım ve uyandım
      rüyamı yorumlarmısınız lütfen şimdiden ALLAH RAZI OLSUN

      YanıtlaSil
    27. Selamın Aleyküm Hocam...rüyamda atın üzerinde ihram giymiş üç erkek gördüm.bir tanesi attan inip yanıma geldi,elinde asası vardı.uzun boylu çok güzel bir erkekti.Yusuf a.s olduğunu söyledi ve elini karnıma koydu,çok hayırlı olacak,herkes tanıyacak ve sevecek dedi.rüyadan bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim,bir oğlum oldu ve adını Yusuf koydum....dün gece de İsa a.s olduğunu söyleyen bir erkekle savaşa gittim.bu kişi daha önce rüyamda gördüğüm Yusuf a.s olduğunu söyleyen kişiye çok benziyordu,daha iri yapılıydı...İsa a.s ordusunda ben rütbeli bir askerdim.düşman ordusunu yendik ve düşmanların liderini İsa a.s yakaladı ve 'senin önce dilini kesicem' dedi.elindeki çok fazla büyük ve gösterişli olan kılıç ile dilini kesti,dil kılıçla aynı uzunluktaydı ve o dil ile İsa a.s kılıcını temizledi.sonra adamı parçalara ayırdı,ben tiksindim ve artık gidelim dedim,İsa a.s da bana 'bu benim görevimdi,o hak etmişti,görevimi yerine getirdim,artık gidebiliriz,ama sen tek gidemezsin,benim yanımdan ayrılamazsın' dedi...bu rüyamı bana yorumlayabilir misiniz? şimdiden ALLAH Razı olsun....

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Farz edin ki, iki kişi rüyanızı okudu: bunların birisi hurafeye dayalı şeytani fetvalar dile getirir. diğeri ise hak olanı anlatır. inşallah siz imam Mehdi ya da isa as'ın onların elleriyle yazdığı yazıları okuyacaksınız. Rüyanızın yorum'u bu:

        İmam Mehdi'nin dili Kılıç'tır. Dilini doğruya kılavuzlamaya (doğruya eriştirme) kullanır.

        Sil
      2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
    28. Selamın Aleyküm Hocam eğer uygunsa bende bir rüyamı paylaşmak isterim. bundan bir yıl önceydi en açık hatırladığım bölümleri kudüs şehrinin ordaydık ama içerde değil dışardaydık şehrin giriş kapısı büyük ve ama biz içeri girememiştik yanımda bir arkadaşım vardı sonra ilerde bir kaç insanın toplandığını gördüm ve oraya doğru ilerledim içlerinden biri bu hz isa diye sesleniyordu yanlarına vardığımızda onu bir insanı yeniden dirilttiğini gördüm etrafında fazla insan yoktu 5-6 kişi kadardık bana döndü ve dediki kuduse kideceğiz şehri geri alacağız benimle birlikte şavaşırmısın bende kabul ettim ama şehrin giriş kapısından değil yanındaki kapısından kimsenin bilmediği bir yerden girdik. gerisini hatırlamıyorum.

      YanıtlaSil
    29. Selamın aleyküm hocam. Rüyamda bi yol var yolun üzerinde kedi ve kopek var kedi sari renk kopek siyah renk. Ben köpeklerden korkmama rağmen kopek yerde uzanıyo ve kedi bana saldırmaya başladı pençelerini bana firlatti ve ben onun acisini hissettim ben bi binanin duvarına tırmanmaya başladım binanın bitmesine az vardi ki kedi asağıda olmasına rağmen pençelerini bana tekrar fırlattı acısını yine hissettim bana sunu soyluyodu : giremiceksin o kapidan diye. Sonra kendimi yerde kapini onunde buldum kapi tarihi kapi ve icerisi mescit kapiyi acmaya calistim kapi kilitliydi borden dua etmeye basladim: Ya Mehdi bana yardim et. Ya Mehdi dememle kapinin onune beyaz isikli birisi geldi ve kapiyi acti iceri girdim hoca sohbet veriyodu ama icerde kirmizi halili merdiven vardi orada bir beyaz isikli biirisi oturuyodu bende ona el salliyodum ama bu icerdeki ve kapidaki farkli iki kisiydi. Yorumlarsaniz sevinirim.simdiden tesekkurler. Allah hepimizin günahlarını affetsin..

      YanıtlaSil
    30. 12/36 Onunla birlikte zındana iki genç daha girmişti. Bir tanesi dedi ki: "Rüyada gördüm, şarap sıkıyordum." Öteki de şöyle dedi: "Ben de gördüm ki, başımın üstünde ekmek taşıyorum, kuşlar ondan yiyor. Bunun yorumunu bize bildir. Biz senin, güzel düşünüp güzel davrananlardan olduğun kanısındayız."

      rüyada gördüm ne demek: insan uyurken ruh bedenden ayrılır. uyanırken ruh Allah'ın izniyle bedene yeniden döner. Ölüm gelene kadar bu döngü devam eder.
      uykuda ruh bedene döndüğü o anda: Ve yine Ruh ALLAH'IN İZNİYLE gaybtan sana kaderinde yazılı ve gelecekte yaşayacağın bir olayın durumunu gösterir.

      yukardaki ayet'te rüya gördüm diyen iki kişi var: Hz Yusuf ikisinin rüyasını yorumlarken:
      Aslında onların gelecekte, bir kader üzerine yaşayacağı şeyleri anlatıyor. Yani kul rüyasında gördüğü durumu yaşayacak. Ancak farkında değildir, bunu yaşarken.

      Hz Yusuf rüya gören iki kişinin gelecekte hayatlarında ne yaşayacağını şu şekilde anlatıyor.

      12/41 "Ey benim zından arkadaşlarım! Rüyanıza gelince: Bir taneniz rab edindiği kişiye şarap sunacak. Ötekiniz ise asılacak da kuşlar başından yiyecek. Hakkında fetva sorduğunuz iş, böyle hükme bağlanmıştır."

      Allah Rüya'yı kula hüküm olarak verir. Kul bunu yaşar; ancak yaşarken farkına varamaz. Çünkü olay rüyada farklı bir görünümle kula gösterilmiştir. Yani mekan farklı, kişiler farklı, durumlar her zaman farklı ve farklı gösterilir.

      İnşallah sizin rüyanızı imam olan Allah'ın yeryüzündeki son İmam'ı size bildirilir. Selam ve selamet Allah'ın cennet ehli üzerinde olsun.

      YanıtlaSil
    31. bi yorumda ben alabilirmiyim,ben çok enteresan rüyalar görüyorum ve bi mana çıkaramıyorum,rüyamda biri bana dediki,bak şu beşikte yatan bebek mehdi olucak,daha yeni doğdu,çok kimse bilmiyor,sende sakın kimseye söyleme,sayılı kişilere söylüyorum dedi,bebeği net göremedim,yani yüzünü göstermedi,hayır olsun inşaAllah

      YanıtlaSil
    32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    33. 1 rüya gördüm. Gece gökyüzünde iki yıldız birleşti yanında 2 ay normal aydan farklı. Yıldız sönüp. Sönüp aynı halde başka yönlerde parliyordu yanında da 2 ay . Peygamberin yıldızı diyorum.rüyamda. Sonra onun diğer yönünde amerika güya ufo iniyor. o inince dünyaya tuhaf geçmiş zaman hayvanları da iniyor. Uçan kaplumbağa bile var.teşekkürler.

      YanıtlaSil
    34. 1 rüya gördüm. Gece gökyüzünde iki yıldız birleşti yanında 2 ay normal aydan farklı. Yıldız sönüp. Sönüp aynı halde başka yönlerde parliyordu yanında da 2 ay . Peygamberin yıldızı diyorum.rüyamda. Sonra onun diğer yönünde amerika güya ufo iniyor. o inince dünyaya tuhaf geçmiş zaman hayvanları da iniyor. Uçan kaplumbağa bile var.teşekkürler.

      YanıtlaSil
    35. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    36. Merhaba. Ben kecen Ramazanda ruyamda HZ.MEHDI'yi gordum. Uzu kibleye dogru semada nurun icinden geldi. Annem, ben ve bir kiz vardi yanimizda semada durmus bize bakiyordu. Biz ALLAHa sukr ederken bana " geciktin" dedi. O sirada ben ruyadan uyandim . Haa bu arada bizim ayagimizin alti topugumuza kadar suydu. Lutfen bu ruyanin yorumunu yazar misiniz ? ALLAH rizasi icin

      YanıtlaSil
    37. Selam aleykum hocam ben rüyamda gokyuzunde iki tana beyaz gü
      vercin gördüm ikisi kandlarini
      Açıp kapatıyorlardı kanları birleştiğinde arapca allah yazisi yazıyordu ben pencereden bakıyordum onlara o arada üzerini degistiriyordum sonra pencereye baktım anlamda yanımdaydı ben güvercinin kanadında allah c.c yazıyor dedim ablamda yok dedi ama sonradan budala baktık öyle yazıyordu sonra bir tekstilde calisiyordum kus vardı kuşu yakalamak istedim ama kaçtı sonra tekrar geldiğinde onu yakaladım hocam bunu bana ALLAH .C.C RUZASI ICIN bu rüyanın yorumunu yazar misiniz

      YanıtlaSil
    38. yorumlayan gitmiş ama ben yine de yazayım belli olmaz. rüyamda somuncu baba gelip bana dedi ki sen mehdisin ve seni bundan sonra ben yetiştireceğim. ben de yanıma birbirinden güzel hurmalar alıp ona doğru yola çıktım. hepsi bu. iyi günler

      YanıtlaSil
    39. yorumlayan gitmiş ama ben yine de yazayım belli olmaz. rüyamda somuncu baba gelip bana dedi ki sen mehdisin ve seni bundan sonra ben yetiştireceğim. ben de yanıma birbirinden güzel hurmalar alıp ona doğru yola çıktım. hepsi bu. iyi günler

      YanıtlaSil
    40. selamin aleykum ben yari uykulu bir halde uyumaya hazirlaniyordum dua edip yatagima yatacaktim yatagimin uzerinde oturdum o ara uyudummu bilmiyorum yumadim saniyorum ama allah bilir uyudumu uyumadimmi herneyse o arada allah diyorken yanimda bir kiz cocogu belirdi dort bes yaslarinda bana hayir hayir sen yanlis soyluyorsun onun adi allah deyil inni dedi ve ben tovbe tovbe sen ne diyorsun dedim ve ayagi kalktim ayakteydim ama yanimda kimse yoktu cok etkisinde kaldim yorumlarmisiniz

      YanıtlaSil
    41. Ben de ilginç bir rüyamı yazacağım.Daha önceden sevdiğim bir kadınla konuşuyorum.Bu kadınla ortak tanıdıklarımız var.Bunlardan birini görüyorum sonra.En son ise bu kadının da tanıdığını düşündüğüm başka biri ayağıma bir pranga takıyor.Birden Deccal'in ordusu diye bağırıyor ve uyanıyorum.

      YanıtlaSil
    42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    43. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    44. Sirinsirke lutfen bana ulaş facebook Fırat Seckin

      YanıtlaSil
    45. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    46. Bende Hz.Mehdi(as) yi gördüm.Siyah beyaz bir rüya idi.ben yukarıdan bakıyor gibiydim. çok yakışıklı yüzünde elmacıkları belirgin alnı geniş ama ortası çukur burnu düzgün ince hafif kemerlı, çenesi kemikli(kirk douglus gibi çenesi hafif gamzeli ,çukur şeklinde gamze değil, çizgi şeklinde ).Esmer uzun boylu(çok uzun değil.185 cm kadar) esmer yağız.Yüzü düzgün uzun saçlı saçları omuzlarında hafif dalgalı. omuzları geniş adeleli kolları adeleli.Üzerinde uzun ayağına kadar uzanan eski romalı gibi bir elbisesi vardı. kemer takmamıştı.sağ eliyle ileriyi işaret edip etrafında toplana 6-7 kişiye ''AĞAÇTAKİ AYETİ ALACAĞIM '' DEDİ ve etrafındaki kişileri arkasına alarak işaret ettiği yere doğru yürüdü ağacı görmedim ve rüya bitti.Bu rüyayı gördükten 4-5 gün sonra Hz. İsa 'yı gördüm o konuşmadı.siyah beyaz rüyaydı.uzun beyazlar giymişti. yüzünü parlak ışık kaplıyordu ve bana yukardan baktı.hafif gülümsedi.ama başının üzerindeki o parlak ışık çok göz alıcı idi.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İnşallah hepimiz mehdinin askeri oluruz.rüyanda mehdinin agaçtaki ayeti alacağım demesi onun çıktığında peygamberimiz döneminden bu zamana kadar hiç kimsenin açıklayamadığı bazı ayetleri Allah'ın kendisine verdiği ilimle açıklayacağı Anlaşılıyor. Bundan dolayı kendisine mehdi denilmiştir. Geldiğinde ona uymak bundan dolayı farzdır. Rüyanda Hz İsa nın konuşmaması onun Da mehdinin getirdiği ilme göre amel edeceği ve beraber deccalı öldüreceklerini gösterir.

        Sil
    47. Selamun aleykum dün gece çok tuhaf rüya gördüm aklımdan çıkmıyor rüyamda deccalı gördüm ben o an büyük kalabalıkla birlikteydik her kes ordan uzaklaşmaya başladı fakat biri kaçmadı aksine deccalın üzerine yürüdü o zaman bende farkettimve onun hz. Mehdi A.s olduğı düşündüm ve ona deccalı öldürmek için ona yardım ettim ama deccalı hz. Mehdi A.s öldüreceğine. Ben öldürdüm ve deccalın yanında bir kişi daha vardı ikilisinden kafasını gövdesinden ayıracak şekilde kestim sonra uyandım ve hala rüyanın etkisindeyim lütfen bu rüyama yardımcı olun allahın selamı üzerinizde olsun

      YanıtlaSil
    48. On yıl önce rüyamda rahmani bir bana çok yakında hanımın seni terk edecek sakın onu öldürüpte hapse girme onun cezasını biz vereceğiz çünkü sen mehdi olacaksın dedi ter içinde uyandım bu rüyadan üç gün sonra hanım evi terk etti ve sevgilisi olduğunu öğrendim onu allaha havale ettim ama bu ruya beni çok etkiledi rüyamın yorumunu yapabilirmisiniz

      YanıtlaSil
    49. kurban bayrami bayrami biteli bir gun olmustu lokantaya gittim oradaki calisanlarla din uzerine konusurken biri geldi arka masaya oturdu ben oradakilere birseyler anlatirken birden sozuyle ona kilitlendim ve dedi ki Allah peygambere oku derken kainati oku diyordu dedi ve bu cumle icin istanbuldan geldigini soyledi daha sonrasinda ailem beni din konulariyla fazla ilgilendigimi dusunup uc harfliler mi benle ugrasiyordur diye hocanin birine goturduler orada yuksek sesle kuran esliginde gozumu kapatip uzerimi parduse giydirdiler gozum kapaliyken kabe seklinde siyah kare yine siyah seklinde kapi ve pencere sekilleri gordum kabe sekli gordugumde ondan mavi bir isik yukarisina dogru cikti sonra gunes gibi sari isik gozlerimi aydinlatti ne demek butun bunlar

      YanıtlaSil
    50. Merhaba, ben uzunca zamandır aynı rüyayı görüp duruyorum. Aslında rüya çok karışık değil genelde bir şahıs var hep ve yanında siyah bir kurt, bir dağın tepesinde arkasında diğer dağlar gözüküyor ve yüzü bana dönük. Eski Türk Hanları gibi vucudu saran koyu mavi bir cübbesi var göğsü ve kolları da siyah body gibi ellerinin üstünü kapatıcak kadar uzun bir elbise giymiş güçlü,iri orta boylu 180 185 civarı birini görüyorum, ancak yüzü tamamen şekilsiz (düz gözler burun vesaire gözükmeyecek şekilde) ve ayna şeklinde olan bir maske ile kapalı. Konuştukları çok anlamlı ve derin, buradan başkalarını etkilememek için yazmıyorum. Ama geneli En-el Hak öğretilerine yakın diyebilirim.

      biri yorumlarsa sevinirim. Her görüş benim için değerlidir. Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
    51. Selamunaleyküm
      Bir küçük sorum olacaktı, yanıt verirseniz sevinirim. Dün bir rüya gördüm. Rüyamda 60 lı yaşlarında hafif uzun sakallı nir imam tarzı birini gördüm. Arkasında da cemaat ve cemaatin içinde de Recep Tayyip Erdoğan bulunmaktaydı. Hepsi erkekten oluşuyordu. Ben de bir kadınım. Hepsini elleri göbeklerinde birleşmiş olarak gördüm. Rüyamı ilginç kılan ise imama benzer kişinin Hz. Mehdş olduğunu bilmemdi. Neden bilmiyorum ama Hz. Mehdi olduğunı hissettirdi gibi bir şey. Etkisinden kurtulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Allah razı olsun

      YanıtlaSil
    52. Bu site insanları adnan oktarın mehdi olduğuna inandırmak için açılmış arkadaşlar.aklınızı başınıza toplayın.sizi kandırıyorlar.söz konusu mehdi ise internette en çok reklam yapıp insanları kendine inandırmaya çalışan bir yobaz var.o münafıktır adnan oktar.

      YanıtlaSil
    53. ben ruyamda qarip gordum gordumki iki boynuzlu birisi var ve kisa boylu ben bunu imam mehti saniyom oda yuzume bakip gulumsuyo ama bana diyoki kimseye soyleme sonra ben buna sariliyom sonra ruyadan uyandim ve dusundumki yani eger boyle iki boynuzlu kisa boy biriyse bu deccal ola bilirmi lutfen cevap verin

      YanıtlaSil
    54. Selamun Aleykum
      Ben de rüyamda arabada gidiyordum.Arabayi kullanan kardeşimdi.Trafik bir hayli yoğundu,bir iki adim ilerleyebiliyorduk.Gökyüzüne doğru kafami boş bulunaraktan çevirmiştim ve çok şaşirmiştim.Çünkü iki tane el birbirleriyle tokalaşiyordu ve bu eller dirseğe kadar görünüyordu,geriye kalan kisim bulitun içindeydi.Ve ben bir anda aşka geldim,yerimden sıçradım,ağlayarak kardeşime sarildim ve "Sonunda Mehdi geldi,biliyordum!Onun geleceğini biliyordum,şükürler olsun!" diye bağiriyordum...

      YanıtlaSil
    55. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    56. Merhabalar ben Mehdi as’yi Rüyamda yeni doğmuş bi bebek olarak yumurta kabuğunun içinde evimde gördüm sonra bir kaç saat içinde büyüdü 10 yaşlarına geldi yemek yemeye başladık yemek yedikten sonra büyümeye başladı sonrada 30 lu yaşlarda cengaver gibi bi adam oldu kimsin diye sordum ben mehdiyim dedi şimdi gitmem lazım dedi yalvardım ona bir gün bizde kalsın diye sonra bana sarıldı ve uyandım allah rızası için bu rüyayı yorumlayabilirmisiniz

      YanıtlaSil
    57. Hocam bana acil ulaşın ben size haber getirdim ama burda olmaz ..?? zeya_55@hotmail.com facebook arama bölümüne yazın size zahmet bana ulaşın artık bana kımse ınanmasada size herseyı anlatmak istiyorum??? Lütfen artık ulaşın banaaa

      YanıtlaSil
    58. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    59. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    60. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    61. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    62. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    63. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    64. rüyamda bir cemaatte yerde diz ustu oturuyorduk.. ben ile samimi arkadaşım,yanlız aramızda bir kişilik boşluk vardi.biri o sırada ben mehdinin dedi cemaatin içinde bir tur atti cemaatin çoğu inanmıyordu benimde kalbimde geçti kendi kendime dedim eğer mehdi ise gelir ben ile arkadaşın aramızdaki bir kişilik boş yere oturur bende onun sol kolu arkadasta sağ kolu olur ona ilk biz tabi oluruz oyle de oldu sonra ordan ayrıldık tabi bir kaç kişi daha tabi oldu yaklaşık 30 kişi oldu ordan boş bir koyun ortasında elektriksiz karanlik yere geçtik onca kişi sonrada sayısı 10'na yakın deve gördüm yorularsaniz sevinirim....

      YanıtlaSil
    65. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    66. S.a hocam 2 hafta önce rüyamda insanların arasında idim normal bi gündü etrafında 3 -4 kişiyle konuşan bi adam bende hemen arkasında idim yanımda olan birisi bu şahısın Mehdi olduğunu söyledi ben çok şaşırdım hatırladığım normal bi yapıya sahip daha önce hiç tanınmayan 40 yaşlarında orta boylu sarışın biriydi . Hocam bu gördüğüm rüyanın yorumu nedir ?

      YanıtlaSil
    67. Selamun aleykum gördüğüm rüyayı anlatmak istiorm. Bir dere kenari gii bir yerde oturuyodm karşımda da öyle biri var ki sureti halen aklmda ona bakiorm onun benimle konuşmasını ilgilenmesini istiorm ama bana sadece gülümsüyor ve çok sicak anlamlı bakış atıyor. Adeta ona hayran sekilde bakiorm. Kim bu diorm bana imam muhammed denior en son kalkior ge benim sırtımı sivazlayp gözden kayboluor ama bana dokununca oyle mutlu oluorm ki o kayboluncaya kadar arkasından bakiorm o sırada da beni izleyen takip eden sakalsz çocuk gibi bir adam var ve rüyam burda bitiyor. Öyle huzurlu kalktm ki ama o beni takip eden de aklıma takılmadı değil

      YanıtlaSil
    68. Benim bir şey dikkatimi çekti kimse mehdi as bebek olarak görmemiş ben bebek olarak gördüm

      YanıtlaSil
    69. merhaba ben HZ Mehdini ruyamda gordum , tahta bir evdeydik ormanlikda , hz mehdinin uzerinde beyaz eski arab geyimi vardi merdivanlardan indi elinde bos bir kavanoz vardi bana "senle ben dini tanidacayiq" dedi ve gittdi , ruyamda evde qadinlarda vardi... 2 gun sonra yine HZ Mehdini gordum ayni tahta evin disindaydim uzerimde asker uniformasi variydi ona hizmet ediyordum , evin icindede ben hoslandigim her sey vardi hobbilerim falan , bunu nasil yorumlarsiniz?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ilave edeyim ilk ruyamda bana bakmadi 2 cide tam yuzume bakdi

        Sil
    70. Selamın aleyküm bi rüyamı anlatmak istiyorum size lütfen yorumlaya bilirseniz yardımcı olun
      Rüyanda hz mehdiyi gördüm batıdan nurlu beyaz bir ışık yaklaşıyordu bana git gide yakınlaştı bende o tarafa doğru bakıyordum yaklaşınca anladım hz mehdi olduğunu bağırmaya başladım geliyor hz mehdi geliyor sonunda geldi diye bağırıyordum sonunda yanıma geldi arkadında ordusu sağında ve solunda iki kişi vardı koruması gibiydi karşılarında da bi grup insan vardı onları uyarıyordu aralarında kadınlar vardı bende hz mehdi tarafına geçtim sonra onlarla savaştık

      YanıtlaSil